У Львові працівники військкомату застосували силу до чоловіка, садячи його в автомобіль. Відео з місця подій оприлюднили львівські телеграм-канали. На записі видно, як працівники ТЦК намагаються перешкодити діям військкомів та зупинити відеознімання очевидців.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни Росії проти України, установи, організації та громадяни-власники автомобілів або інших транспортних засобів повинні подавати до ТЦК дані щодо їх наявності. Це стосується також підприємств, незалежно від форми власності.

Якщо військовозобов’язаний отримав три повістки для уточнення інформації або проходження військово-лікарської комісії протягом року і не з’явився за цим зобов’язанням, на нього може чекати кримінальна відповідальність. Також існує ризик притягнення до адміністративної відповідальності за неявку за повісткою.

Увага! Відео містить ненормативну лексику та призначено для осіб старше 18 років.

Заголовок: Військкоми силою садять у бус чоловіка у Львові

Цитата автора сайту: “Скандальне відео показує, як працівники військкомату силою посадили чоловіка в автомобіль, намагаючись перешкодити відеозніманню та зупинити очевидців”.

Source: lviv.novyny.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *