Вживані автомобілі привозили зі США та Європи.

Фото: Львів.Містобудування

ТзОВ «Бос Авто Україна» захопило ділянку розміром 30 соток на вул. Кульпарківській. На ній підприємство займалось продажем вживаних авто з ЄС та США. Про це повідомив департамент містобудування Львівської міської ради. 

Як зазначили в управлінні державного контролю за використанням та охороною земель, у підприємства немає жодних дозвільних документів та рішень ЛМР, які б надавали право користування цією ділянкою. 

До фірми звертались задля звільнення незаконно захопленої ділянки, та оскільки останні ігнорують вимоги, місто скерувало заяви до поліції та прокуратури. Наразі справою займається Франківська окружна прокуратура. Окрім того, юрдепартамент ЛМР вже готує позов до суду щодо ситуації. 

Нагадаємо, що колишній голова сільради на Львівщині незаконно заволодів 19 земельними ділянками, приблизна сумарна вартість яких становить понад 42 млн грн. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Джерело: tvoemisto.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *