На автодорозі “Київ-Чоп” у місті Буськ Золочівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна людина загинула. Інцидент стався ввечері 15 листопада близько 17:00 години. За інформацією прес-служби поліції Львівської області, зіткнулися автомобілі “Dacia Logan” та “Lexus LX 470”. Водій “Dacia Logan”, 74-річний львів’янин, отримав тілесні ушкодження та помер у реанімації. Також постраждали пасажирка “Dacia Logan”, 69-річна львів’янка, та пасажирка “Lexus LX 470”, 49-річна жителька Рівненської області. Обидві жінки були доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Згідно з Кримінальним кодексом України, за це порушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Розслідування щодо цієї події продовжується, правоохоронці з’ясовують обставини аварії.

Висновок автора сайту: Дорожньо-транспортні пригоди є серйозною проблемою, яка призводить до травм і смертей. Водіям необхідно дотримуватися правил дорожнього руху і бути уважними на дорозі, щоб запобігти таким трагедіям.

Source: varta1.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *