Фото: Скриншот

ЗСУ застосовують британські крилаті ракети Storm Shadow для ударів по флоту РФ

Для ударів по флоту Росії Україна застосовує британські крилаті ракети Storm Shadow і французькі Scalp.

Повітряні сили успішно знищують ворожі цілі як за допомогою британських авіаційних крилатих ракет Storm Shadow та французьких Scalp. Про це повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram 15 вересня.

 

Він зазначив, що британські та французькі ЗМІ цікавляться, яким саме типом крилатих ракет українські пілоти відправили плавзасоби Мінськ та Ростов-на-Дону услід за Москвою. 

 

“Доповідаю! В авіації Повітряних сил є два типи крилатих ракет, надані партнерами для боротьби з окупантом. Британські Storm Shadow ми підвішуємо під ліве крило Су-24М, французькі Scalp – під праве. Обидві ракети чудово працюють, без шансів для окупанта!” – заявив Олещук.
 

Командувач Повітряних сил також зазначив, що під крилами українських бомбардувальників знайдеться місце і для німецької “aurus. “Тоді “гру в міста” можна буде продовжити ще ефективніше”, – додав він.

 

На відео, оприлюдненому командувачем, президент Володимир Зеленський розписується зокрема на ракеті Scalp (події мали місце на урочистостях до Дня Повітряних сил ЗСУ – ред.).

Нагадаємо, вчора стало відомо, що ЗСУ уразили два російських кораблі у Чорному морі. Тоді мова йшла про патрульні судна типу Василь Биков. Вони були атаковані у південно-західній частині Чорного моря.

13 вересня у Севастополі під ракетний удар потрапили великий десантний корабель Мінськ і підводний човен Ростов-на-Дону.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *