Про це повідомляє Львівська філія “Газмережі “.

У зв’язку зі зміною Оператора газорозподілу, оплату за послуги з розподілу газу з 1 вересня 2023 року, потрібно здійснювати за новими реквізитами Львівської філії “Газмережі”. 

Відтак, сплачувати за доставку газу тепер потрібно за такими реквізитами: Оператор газорозподільних систем Львівська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України”, ЄДРПОУ  45204941, номер рахунку для фізичних осіб (населення):   UA833257960000026037300375969 

Однак, як якщо у споживача є борг за розподіл природного газу перед АТ “Львівгаз”, його потрібно сплатити за старими реквізитами на рахунки Львівгазу. 

“Дякуємо всім, хто розраховується за отримані послуги до 20 числа щомісяця. Це Ваш вклад у енергетичну стабільність країни”, – кажуть у компанії.  

  • 28 червня АТ “Львівгаз”, яке належало до РГК Дмитра Фірташа,  перейшло під державне управління Групи Нафтогаз та отримало нового керівника.
  • 1 вересня повідомили, що тепер розподіл газу здійснюватиме не АТ Львівгаз, а львівська філія компанії “Газмережі”, що входить до групи Нафтогаз.  Натомість Львівгаз припинив діяльність.

Source: zahid.espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *